Vidite prvi
prvi cestitka 970*90

HRVATSKI GLUMAC

Emotivni Višnjić se nakon gubitka prijatelja: "Zbogom mangupe, nedostajat ćeš"

Autor:Prvi.tv
Objava:22.12.2017. 19:40
Emotivni  Višnjić se nakon gubitka prijatelja: Zbogom mangupe, nedostajat ćeš
Učitavanje medija preglednika ...
FOTOFOTO

Goran Višnjić na svom je Instagram profilu objavio emotivnu poruku posvećenu Jonu Fongu, američkom liječniku koji je radio na setu serije Hitna služba i pomagao glumcima da se što prije užive u ulogu doktora. Jon Fong preminuo je prije nekoliko dana, a Višnjić je na svom profilu objavio njegovu fotku i poruku za oproštaj, prenosi Index.hr.

"Ovo lijevo je Jon Fong, moj jako dobar prijatelj koji nas je zauvijek napustio. Prvo sam mislio da bi bilo preosobno ovdje pisati o njemu, ali onda sam osjetio da bi se Jonu na neki način to možda i svidjelo. Vjerojatno bi mi se smijao i zafrkavao me jer ovo radim. Ali istina je da je jednostavno nevjerojatno da više nije s nama. Ne mogu pronaći prave riječi kojima bih opisao ovog nesebičnog čovjeka, pravog prijatelja i izvanrednog učitelja. Moja supruga je na Instagramu napisala nešto što možda dovoljno opisuje kakav je on čovjek bio i koliki je utjecaj na moj život imao pa ću to samo prenijeti:

(fotografija u galeriji)

'Podučavao ih je kako biti liječnik, ali više od toga, mog je supruga učinio drugačijom osobom. Od nespretnog medvjeda Goran je postao kung fu ratnik. Uvijek je bio uz nas što god smo trebali. Bio je pravi prijatelj. Jon puno ćeš nam nedostajati. Zbogom mangupe i hvala vam za sve.'

Dakle Jon, hvala ti za sve. Siguran sam da te gore trebaju da ih podučavaš i širiš radost. Zbogom prijatelju", napisao je Višnjić.

Naš glumac je u popularnoj seriji od 1999. do 2008 glumio doktora Luku Kovača i ubrzo je postao jedan od omiljenih likova.

Komentari
Broj komentara:0