Vidite prvi

ZVIJEZDA LJEPOTICE I ZVIJERI

Emma Watson bi mogla skinuti s trona najplaćeniju glumicu Jennifer Lawrence

Autor:Prvi.tv
Objava:18.4.2017. 21:31
Emma Watson bi mogla skinuti s trona najplaćeniju glumicu Jennifer Lawrence
Učitavanje medija preglednika ...

Prema prognozama filmskih kritičara, Britanka Emma Watson uskoro bi mogla skinuti s trona najplaćeniju holivudsku glumicu Jennifer Lawrence, i to zahvaljujući ulozi Belle u filmu "Ljepotica i zvijer".

Emma će za glavnu ulogu u Disneyevom klasiku zaraditi milijune dolara. Glumica je već unaprijed dobila dva milijuna funti, ali prema ugovoru joj pripada i dio zarade filma. Zahvaljujući velikom uspjehu filma, kako prenosi Elle, glumica bi mogla zaraditi još 15 milijuna dolara. Toliki honorar je dobila i Angelina Jolie za glavnu ulogu u filmu "Maleficent".

Mlada oskarovka Jennifer Lawrence već je drugu godinu najplaćenija žena u Hollywoodu. Prema magazinu Forbes, ona je 2015. godine zaradila 46 milijuna dolara, a prošle godine 52 milijuna dolara. Podsjećamo, Emma je u 2009. godini sa zaradom od 30 milijuna dolara bila na čelu liste najbolje plaćenih holivudskih glumica, prenosi Klix.ba

"Ljepotica i zvijer" trenutno je prvi film u 2017. godini koji je postigao zaradu od 170 milijuna dolara samo tijekom prvog vikenda prikazivanja. Očekuje se kako će film premašiti sve moguće zarade i očekivanja.

Komentari
Broj komentara:0