Vidite prvi

IGRA PRIJESTOLJA

Daenerys i Jon progovorili su o sceni seksa o kojoj svi pričaju

Autor:Prvi.tv
Objava:31.8.2017. 14:40
Daenerys i Jon progovorili su o sceni seksa o kojoj svi pričaju
Učitavanje medija preglednika ...
foto 1

Strasti oko posljednje epizode sedme sezone 'Igre prijestolja' i dalje ne jenjavaju. Osim što je epizoda otvorila mnoga pitanja koje će biti odgovorena tek u idućoj sezoni, bila je prikazana i scena seksa koja je mnoge zgrozila, ali i oduševila.

Kraljica zmajeva Daenerys i Jon Snow, koji su tetka i nećak, prepustili su se strastima u krevetu. Iako šokirani incestom, mnogi gledatelji su za tu scenu i 'navijali'. 

Glumica Emilia Clarke (30), koja već šest godina glumi Daenerys Targaryen, prije emitiranje finalne epizode, otkrila je kakve reakcije očekuje od publike. 

- Za nas je to bilo jako čudno. Činjenica da su u rodu, mislim da će se ljudima to gaditi - kazala je Clarke, prenose 24sata.hr.

Kit Harington (30), odnosno Jon Snow, misli da su likovi znali da rade nešto što će kasnije izazvati mnoge probleme. 

- No stvar je u tome kada imaš tako jake osjećaje prema nekome i svašta zajedno proživite, ne možeš zaustaviti štogod da se dogodi između vas - rekao je Kit te dodao da mu je bilo 'teško' snimati tu scenu.

- Dok sam je gledao, pravio sam se da mi je zlo i rekao bih: 'Oh moj Bože, možemo li ponovno ovo snimati?' - ispričao je Harington.

Komentari
Broj komentara:0