Vidite prvi

NEOČEKIVANI HIT

'Čuvaj me s leđa' pokorio američka kina

Autor:Prvi.tv
Objava:29.8.2017. 16:08
'Čuvaj me s leđa' pokorio američka kina
Učitavanje medija preglednika ...

Premda ne spada u filmove s nevjerojatnim eksplozijama, kao niti u filmove s jurnjavama i fascinantnim specijalnim efektima, film 'Čuvaj me s leđa' zavladao je američkim kinima, po drugi put za redom.

Film koji bez problema još i prošli tjedan osvojio prvo mjesto uspio je tijekom vikenda zaraditi deset milijuna dolara, čime je to prvo mjesto i zadržao. Iako je ovaj vikend bio donekle loš po zaradi, i dalje smo vidjeli nekoliko novih dodataka, no 'Čuvaj me s leđa' je ipak uspio osvojiti srca publike.

U filmu duhovito prevedenog naslova 'Čuvaj me s leđa', Samuel L. Jackson glumi najtraženijeg plaćenog ubojicu na svijetu, Dariusa Kincaida, dok je Ryan Reynolds preuzeo ulogu vrhunskog tjelohranitelja Michaela Brycea, koji ga mora štititi. Ali taj plan će se ubrzo izjaloviti kad se pokaže da su Kincaid i Bryce već godinama zakleti neprijatelji, a krvožedni istočnoeuropski diktator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman) postavio je ucjenu na Dariusovu glavu.

U glavnim su ulogama Jackson i Reynolds te im se pridružuje Oldman. Podršku im pružaju Salma Hayek, Elodie Yung, Joaquim de Almeida i Sam Hazeldine. Režiju je obavio Patrick Hughes ('Plaćenici 3'), a film u naša kina, u distribuciji Blitza, dolazi u četvrtak 31. kolovoza.

Komentari
Broj komentara:0