Vidite prvi

ZARUKE

Zaručio se Justin? Obožavateljice diljem svijeta razočarane

Autor:Prvi.tv
Objava:9.7.2018. 7:43
Zaručio se Justin? Obožavateljice diljem svijeta razočarane
Učitavanje medija preglednika ...

Pjevač Justin Bieber ima vrlo buran privatni život, pogotovo kada je o ljubavi riječ. Iako su se obožavatelji nadali kako će se pjevač pomiriti sa glumicom i pjevačicom Selenom Gomez, on je ljubav ipak pronašao s modelom, piše Story.hr

Justin i Haley još su 2016. godine bili u vezi, no prekinuli su i prije se mjesec dana opet pomirili. Da ovoga puta misle ozbiljno mogli bi potvrditi odlaskom pred oltar jer je Justin navodno zaprosio ovu ljepoticu. Dvoje svjedoka navodno su vidjeli prošnju te ispričali za TMZ kako se sve dogodilo u jednom resortu na Bahamima. Tako je par navodno, bio u restoranu i plesao salsu, a onda je Justin kleknuo pred Hailey i zaprosio je pred svima. Samo dan nakon navodnih zaruka, Justinov otac, Jeremy Bieber na Instagramu je objavio zanimljivu čestitku koju su mnogi shvatili kao potvrdu zaruka.

'Malo je reći da sam ponosan. S uzbuđenjem čekam novo životno poglavlje', napisao je Justinov otac uz fotografiju i označio Justina u objavi.

Iako ni Justin, ni Hailey zasad nisu potvrdili vijest o zarukama, mediji su se već i ranije raspisali o tome nakon što je Hailey počela nositi prsten za koji su mnogi zaključili kako je zaručnički.

 

Komentari
Broj komentara:0