Vidite prvi

NOVA ESTETSKA OPERACIAJ

Severina se napuhala: U obraze je stavila hijaluronske filere?

Autor:Prvi.tv
Objava:13.10.2017. 12:44
Severina se napuhala: U obraze je stavila hijaluronske filere?
Učitavanje medija preglednika ...
foto 1foto 2

Splitska pjevačica, sudeći prema jednoj od posljednjih fotografija koje je objavila na društvenoj mreži, stavljala je filere u obraze.

Severina Kojić (45) izgleda napuhnuto što je vjerojatno posljedica stavljanja hijaluronskih filera. Riječ je o kiselini koja je prirodna tvar i postoji u organizmu, no s godinama se gubi. Hijaluronska kiselina na sebe veže vodu pa tretirano mjesto bubri čime se dobiva volumen usana, ističu jagodice, "peglaju" bore brade i obraza. No fileri se razgrađuju u roku od šest mjeseci do godine dana pa je postupak potrebno ponovljati, pišu 24sata.hr.

Cijena jedne ampule hijaluronske kiseline je oko 2000 kuna. Severina je godinama pobornik estetskih operacija, no o tome ne priča javno. Stanjivala je nos dva puta, navodno zbog devijacije septuma, te ‘pumpala’ usne, stavljala botoks u čelo i oko očiju, smatraju estetski kirurzi.

"Na starim fotografijama gospođe Kojić može se uočiti manji deformitet na lijevoj strani gornje usne, dok sad Severinine usne izgledaju svježije. To se može postići s malom dozom hijaluronske kiseline koja na sebe navlači vodu i time osvježi usne", rekao je za 24sata stručnjak za estetsku kirurgiju.

Komentari
Broj komentara:0