Vidite prvi

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ:

"Publika u Mostaru može očekivati pravi ljetni koncert sa vrhunskom produkcijom"

Autor:Prvi.tv
Objava:5.6.2018. 9:27
Publika u Mostaru može očekivati pravi ljetni koncert sa vrhunskom produkcijom
Učitavanje medija preglednika ...

"Bit će pravi ljetnji koncert na kojem će svatko u publici moći uživati u repertoaru, glazbi, atmosferi, perfektnom zvuku, tonu i efektima koje smo pripremili. Publika može očekivati koncert sa brzim pjesmama jer je ljeto period kada ljudi vole plesati, opustiti se I uživati. Ovo je idealna prilika da uđemo u ljetnju sezonu sa  jednim dobrim glazbenim koncertom kakav će biti u Mostaru. Pozivam ljude da dođu u što većem broju, što nas više bude to ćemo podijeliti ljepšu energiju i pamtiti ovaj koncert zauvijek", izjavio je Željko Joksimović uoči svog velikog koncerta koji će se održati u subotu, 9.6. na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru.

Finalne pripreme za koncert su u tijeku I sve će biti spremno za veliki glazbeni spektakl još u subotu ujutro, najavili su organizatori iz agencije PRimera.

Osim pomno odabranog glazbenog repertoara sa najvećim hitovima, priprema se I vrhunska produkcija.

"Imamo iznenađenje u scenskom smislu i to je nešto na čemu smo puno radili u proteklom periodu i na šta sam jako ponosan. Volim Mostar i volim da nastupam u tom jednom čarobnom ambijentu i gradu koji je zaista po svemu jedinstven, sa predivnim mostom i arhitekturom. Jedva čekam da dođem i da se zajedno družimo", otkrio je Joksimović.

Ulaznice po cijeni 25 KM (donja tribina), 30 KM (FAN PIT), 35 KM (VIP BACKSTAGE) I 50 KM (VIP GOLD sa uključenim pićem dobrodošlice I finger foodom) u pretprodaji su u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a I caffeu Forest u Orci,  poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te sustavu kupikartu.ba

Nakon osam godina Željko Joksimović će ponovo održati koncert na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru i dokazati kako je najveća glazbena zvijezda u regiji.

Komentari
Broj komentara:0