Vidite prvi

hrvatski supertalent

Pavao Anić dirnuo Hrvatsku: "Pjesmom se liječim od tuge"

Autor:Prvi.tv
Objava:27.11.2017. 13:15
Pavao Anić dirnuo Hrvatsku: Pjesmom se liječim od tuge
Učitavanje medija preglednika ...

U četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta veliko finale izborio je Pavao Anić. Slijepi glazbenik oduševio je svojom voljom, ustrajnošću, ali i neospornim glazbenim talentom. Publiku i žiri kupio je svojim interpretacijama sevdalinki zahvaljujući kojima je završio u finalu. No tome se, priznaje, nije uopće nadao.

"Osjećam se predivno. Imam osjećaj da će mi srce iskočiti. Tresem se sav. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Jako mi je drago što se dogodilo, ali to nisam očekivao", rekao je Pavao za SHOWBUZZ.hr neposredno nakon što je saznao da je jedan od finalista Supertalenta.

A put do finala izborio je emocijom koja izlazi iz njega svakim novim tonom. "Jednostavno se saživim s pjesmom i zamislim sebe u toj nekoj situaciji. Pokušam na neki način odglumiti jer sevdalinke su priče, stoga na neki način pjesmu možete odglumiti pjevački", govori nam talentirani glazbenik.

Problem s vidom ne predstavlja mu ni najmanju prepreku. "Nije mi teško jer imam apsolutni sluh i to mi dosta pomaže. Sve što sviram, sviram po sluhu. Kad vježbam, usporim pjesmu na računalu i skidam ton po ton. To oduzima dosta vremena, ali meni je to zanimljivo i lijepo. Naravno, nekada bih sve odmah napravio, no to tako ne ide. Onda se krenem ljutiti i živcirati", kaže Pavao. Uzori su mu Safet Isović i Ljubiša Pavković, a jednog dana volio bi, baš kao i oni, napraviti veliku glazbenu karijeru.

"Glazba je moja velika ljubav. Sevdalinke su nešto što me ispunjava i što me liječi. Kad sam tužan, liječim se pjesmom", otkriva Pavao. No razloga ali i vremena za tugu trenutno nema jer pred njim je za nešto manje od mjesec dana nastup u finalu. "Sada ću se prvo odmoriti, a onda krećem s pripremama za finale", zaključuje Anić kojeg Hrvatska jedva čeka vidjeti ponovno.

 

Komentari
Broj komentara:0