Vidite prvi

ZAGREB

Pamela Ramljak rodila svoje prvo dijete, sina Antuna

Autor:Prvi.tv
Objava:10.1.2017. 20:36
Pamela Ramljak rodila svoje prvo dijete, sina Antuna
Učitavanje medija preglednika ...

Pjevačica Pamela Ramljak danas je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila svoje prvo dijete, sina Antuna.  

37-godišnja Pamela do poroda je bila veoma aktivna, a na društvenim mrežama redovito je objavljivala kako napreduje trudnoća.

U braku sa suprugom Mladenom Salajsterom je od studenog 2013. godine, a njihov je dom već spreman za dolazak njihovog Antuna.

Dirljivim postom na Instagramu na 3. godišnjicu braka Pamela je suprugu zahvalila na svemu, osobito što se uz njega riješila anksioznosti, napadaja tjeskobe i panike.

"Kad muškarac potiče ženu da bude ono što ona jest, a ne da je oblikuje u ono što bi on htio da bude, onda znaš da te taj muškarac stvarno voli. Hvala ti na divne tri godine braka i sedam godina zajedništva. Voli te tvoja 'okruglica', prijateljica, ljubavnica i žena", napisala je Pamela.

Mladen je Pamelin drugi suprug. Od prvog supruga Stojana Rakića rastala se 2010. godine. U vezi su bili devet godina a brak je potrajao sam godinu dana, jer kako je tada govorila Pamela, suprug je prestao pokazivati ljubav i volju da spasi brak, a smetala ga je i Pamelina uspješna glazbena karijera.

Komentari
Broj komentara:0