Vidite prvi

OLIVER ĆE 70. ROĐENDAN PROSLAVITI KONCERTOM

Autor:Prvi.tv
Objava:13.11.2017. 17:28
OLIVER ĆE 70. ROĐENDAN PROSLAVITI KONCERTOM
Učitavanje medija preglednika ...

Oliver Dragojević održao je tiskovnu konferenciju na kojoj je najavio da će svoj 70. rođendan proslaviti koncertom u Spaladium Areni u Splitu 15. prosinca 2017.

‘Ja ko ja, družim se čitav život sa talent ljudima… Ovaj put će to biti sa dragim gostima i pjevački aktivnom publikom. Čini mi se da će biti lipo, to je 70 godina navršenih, veselim se! A pisama će biti, mi dodamo jednu pa oduzmemo 2 i na kraju opet dodamo 3 pa smo na kraju na 28 pjesama’, rekao je Oliver na pressici.

 
‘Bit će mi drago šta ćete biti tamo. Čini mi se da bi moglo bit lipo, i čekam taj dan. 70 godina. Kad sam bija 20 godina star, to mi je parilo nezamislivo. A sada se to ostvaruje…’, kazao je Oliver Dragojević.

Na pitanje koliko će koncert trajati odgovorio je: ‘Sinoć smo mi malo gledali repertoar, i stalno nam je falila jedna pisma i na kraju smo došli do njih 28. Nismo stali i nećemo ni stat. Još ćemo tribat neke izbacit. To će bit teško. Al veseli me jer znam kad nas više nikog ovde ne bude, baš nikog – te pisme će se i dalje pivat. I to me veseli…‘

Na koncertu će nastupati Zagrebačka filharmonija, zbor Izvor, Tedi Spalato, Gibonni, Dupini i Stjepan Hauser.

Komentari
Broj komentara:0