Vidite prvi

uoči spektakla u mostaru

Objavljen novi spot Željka Joksimovića- Ponelo me!

Autor:Prvi.tv
Objava:8.6.2018. 11:10
Objavljen novi spot Željka Joksimovića- Ponelo me!
Učitavanje medija preglednika ...

Željko Joksimović je objavio svoj novi spot za pjesmu "Ponelo me" koju će sa publikom prvi put zajedno pjevati sutra u Mostaru na svom velikom koncertu koji će se održati na stadionu pod Bijelim Brijegom s početkom u 21 sat.

https://www.youtube.com/watch?v=N1_SXZs_sXo

Radi se o veseloj, plesnoj pjesmi koja dočarava pravu ljetnu atmosferu, a kakav će zapravo biti I sutrašnji koncert u Mostaru.

" Publika može očekivati koncert sa brzim pjesmama jer je ljeto period kada ljudi vole plesati, opustiti se I uživati. Ovo je idealna prilika da uđemo u ljetnju sezonu sa jednim dobrim glazbenim koncertom kakav će biti u Mostaru. Pozivam ljude da dođu u što većem broju, što nas više bude to ćemo podijeliti ljepšu energiju i pamtiti ovaj koncert zauvijek", kazao je Željko Joksimović.

Povodom koncerta sutra će u 13 sati u dvorani Princess na 6. katu Mepas Mall-a biti održana konferencija za medije.
Press konferencija će se u live prijenosu moći pratiti I na facebook stranici organizatora - agencije PRimera, što će omogućiti "Hash" multimedia studio, iza kojih stoji I cjelokupni vizualni identitet koncerta.

"Ovo će biti premijera 360instaOne kamere, a video sa konferencije ćemo pretočiti I u best moments sa koncerta, sa kojega ćemo također zabilježiti najbolje trenutke. Video materijal će pratiti I odlične fotografije koje ćemo napraviti sa našom 5-članom ekipom", najavili su iz "Hash" multimedia studija.

Ulaznice za koncert u prodaji su po cijeni 25 KM (donja tribina), 30 KM (FAN PIT), 35 KM (VIP BACKSTAGE) I 50 KM (VIP GOLD) uu Mostaru na info pultu Mepas Mall-a I caffeu Forest u Orci, poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te sustavu kupikartu.ba.

Na dan koncerta ulaznice će biti moguće kupiti I na ulazu na stadion.

Komentari
Broj komentara:0