Vidite prvi

todorićeva nevjesta

Martina Todorić sve više vremena provodi s austrijskim poduzetnikom

Autor:Prvi.tv
Objava:14.11.2018. 20:42
Martina Todorić sve više vremena provodi s austrijskim poduzetnikom
Učitavanje medija preglednika ...

Dok obitelj Todorić proživljava najteže dane, iz susjedne Austrije stiže lijepa vijest. Martina Todorić, djevojački Novosel, bivša supruga Todorićeva sina Ivana, navodno očekuje prinovu.

Godinu dana nakon što je i službeno okončala brak s najstarijim sinom nekadašnjeg vlasnika Agrokora, Martina Todorić navodno je trudna i očekuje četvrto dijete. Tko je osvojio srce bivše Miss Hrvatske nakon bračnog brodoloma s Todorićem, dosad je bila velika enigma.

Svoj privatni život bivša Todorićeva snaha oduvijek je čuvala podalje od medija pa se upravo u nastojanjima da sačuva svoju privatnost nakonturbulentnih životnih raspleta potkraj prošle godine preselila u Beč. Majka troje djece počela je novi život u austrijskoj prijestolnici, a izgleda da je tamo pronašla i novog partnera koji joj je nakon iznimno teškog perioda vratiovjeru u ljubav.

U nekoliko navrata u medijima su se pojavila nagađanja o novom muškarcuu njezinu životu, no nijedno od njih nikada nije potvrđeno. U posljednje vrijeme lijepu Martinu, koja se titulom najljepše Hrvatice okrunila davne 1997., moglo se vidjeti u društvu muškarca u šezdesetim godinama. Njihova zajednička druženja i sve učestalije šetnje bečkim ulicama razbuktale su sumnju u novu romansu.

Tko je muškarac u Martininu društvu, dosad nije bilo poznato, no iz dobro upućenih izvora doznajemo da je riječ o uglednom austrijskom poduzetniku hrvatskih korijena. Je li on otac djeteta koje Martina navodno očekuje, za sada nije poznato. Veže li ih doista ljubav ili tek prijateljstvo, pokazat će vrijeme. A vrijeme će otkriti i što stoji iza sve glasnijih šuškanja o trudnoći Martine Todorić.

Odvjetnici koji su je zastupali u brakorazvodnoj parnici vijest o blaženom stanju za Story nisu htjeli komentirati. Potvrditi, ali ni demantirati vijest nije htio ni Martinin otac Zdravko. No na priče koje kruže kuloarima osvrnula se Martinina majka Mirica koju su navodi o trudnoći poprilično uzrujali. Za magazin Story demantirala je informacije o trudnoći, a kazala je i da Martina ima samo 53 kilograma te da zločesti ljudi šire svakojake laži po Zagrebu.

S obzirom na to da nema potvrde relevantnog izvora, za sada je teško reći čuva li Martina slatku tajnu samo za sebe ili je doista riječ o zlim jezicima, kao što to tvrdi Mirica Novosel koja svoju kćer često posjećuje u Beču da bi joj olakšala brigu o troje djece koje je Martina dobila u braku s Antom Todorićem. Što je presudilo 15 godina dugom braku Martine i Ante Todorića, i dan-danas nije poznato.

Razvod je inicirala upravo Martina koja je u listopadu prošle godine podnijela zahtjev za razvod braka. Sve se odvilo nedugo nakon izbijanja afere Agrokor, a financijski problemi navodno nisu bili okidač za ljubavni krah. Kuloarima su kružile priče da se Martina na ovaj radikalan potez odlučila zbog pritiska dominantne obitelji Todorić. Iz Kulmerovih dvora preselila se tada u Beč i započela novo poglavlje u životu.

 

Komentari
Broj komentara:0