Vidite prvi

PROGOVORILA O PLJAČKI U PARIZU

Kim Kardashian otvoreno o pljački: "Mislila sam da će me silovati i ubiti"

Autor:Prvi.tv
Objava:20.3.2017. 8:48
Kim Kardashian otvoreno o pljački: Mislila sam da će me silovati i ubiti
Učitavanje medija preglednika ...

Kim Kardashian progovorila je o pljački koja joj se dogodila prošle godine u listopadu u Parizu kad joj je pljačkaš upao u stan i ukrao nakit u vrijednosti od 10 milijuna dolara. Starleta je mislila kako će biti silovana i ubijena.

"Uhvatio me za noge, a ja nisam imala ništa od odjeće ispod ogrtača. Povukao me k sebi na kraj kreveta i mislila sam si kako će me sad silovati. Mentalno sam se pripremila na to i onda ipak nije. Zavezao mi je noge i uperio pištolj u glavu. Mislila sam kako će me ubiti na licu mjesta", ispričala je svojoj sestri Kourtney u nedjeljnom showu.

"Pomislila sam kako se nadam da ćeš moći normalno nastaviti živjeti nakon što vidiš moje mrtvo tijelo na krevetu. Bila sam uvjerena kako se neću izvući iz ovog", rekla je svojoj sestri, prenosi Index.

Lopovi su je tražili novac, no rekla je kako ga nema i tad su je odvukli u hodnik. Nakon toga su je zatvorili u kupaonicu i pobjegli.

Lopovi su navodno bili odjeveni kao policajci, a pobjegli su na unajmljenim biciklima. Kim kaže kako se sakrila u grmlju na balkonu nakon što su pljačkaši otišli sve dok se policija nije pojavila. "Mislim da su me pratili cijelo vrijeme. Znali su točno kad ću biti sama doma", dodala je.

U međuvremenu je uhićeno 17 ljudi za koje se smatralo da su povezani s pljačkom a njih 10 je optuženo. Jedan od njih, Aomar Ait Khedache je 60-godišnjak koji je priznao policiji kako su prodali većinu nakita, te kako su planirali pljačku i prilikom prethodnog Kiminog posjeta Parizu, no odustali su jer je stalno bila okružena ljudima.

Nakon pljačke, Kim je uzela tromjesečnu "pauzu" od društvenih mreža. Uskoro će i svjedočiti protiv lopova. 

Komentari
Broj komentara:0