Vidite prvi

NIKAD SE PRIJE NIJE POLJUBIO

Kada ti prvi poljubac priušti Katy Perry, a ti se srušiš od šoka! VIDEO

Autor:Prvi.tv
Objava:15.3.2018. 21:21
Kada ti prvi poljubac priušti Katy Perry, a ti se srušiš od šoka!  VIDEO
Učitavanje medija preglednika ...

Katy Perry priredila je golemo iznenađenje mladiću koji ima tek 19 godina. Naime, Benjamin Glaze prijavio se na glazbeni talent show, a sve kako bi dobio priliku ući u svijet glazbe i prestati raditi kao blagajnik.

Ipak, uz priliku da pokaže kako pjeva, Benjamin je dobio priliku poljubiti članicu žirija Katy Perry, što je nekima možda i veća želja nego proći na audiciji.

Benjamin je ušao u studio i počeo pričati o sebi. Kazao je kako je posao blagajnika dobar jer ima priliku upoznati puno simpatičnih djevojaka, no rekao je i da je konzervativno odgojen te da se još nikad nije poljubio s djevojkom.

Kada je to čula Katy Perry, odmah joj je sinula ideja da to promijeni. Pozvala ga je i kazala da ju poljubi u obraz. Benjamin je to učinio, no Katy je kazala kako želi još jedan. Kada je mladić krenuo poljubiti je, Katy se brzo okrenula i poljubila ga u usta, što je mladića šokiralo.

Mnogi gledatelji ovo su opisali kao seksualno zlostavljanje te smatraju kako pjevačica nije ispoštovala njegova vjerska uvjerenja.

 

 

Komentari
Broj komentara:0