Vidite prvi

hrvatska predstavnica razočarala

Frankina pjesma proglašena najgorom u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga

Autor:Prvi.tv
Objava:15.4.2018. 17:20
Frankina pjesma proglašena najgorom u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga
Učitavanje medija preglednika ...

ISLANĐANI su u emisiji Alla leið koja se prikazuje na nacionalnoj televiziji RUV ocjenjivali sve natjecatelje prve polufinalne večeri Eurosonga pa među njima i Franku Batelić koja će Hrvatsku predstavljati s pjesmom Crazy.

Četveročlani žiri u kojemu su glazbenik Friðrik Dór Jónsson, Helga Möller, prva predstavnica Islanda na Eurosongu koja je nastupala 1986. godine, direktor televizije Gísli Marteinn Baldursson te Hera Björk, predstavnica Islanda iz 2010. godine, nije previše optimističan što se hrvatskog nastupa tiče, piše index.hr.

Naime, oni su Franki i pjesmi Crazy dodijelili samo 14 od 48 bodova te je tako proglasili najgorom pjesmom koja se natječe u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga. Jednak broj bodova dobila je i Bjelorusija te je žiri zaključio da te dvije države imaju najmanje šanse za prolazak u finale.

"Franka izgleda lijepo i sigurno će biti u lijepoj haljini i sve to, ali pjesma je samo tužna", rekao je Friðrik Dór i dao Franki minimalna dva boda. Helgi se svidjela haljina koju Franka nosi u spotu pa joj je dala tri boda, ali to je bilo sve što ju je impresioniralo.

"Skoro sam zaspala", komentirala je. 

"Na početku sam bio pozitivan i htio sam dati pet bodova, ali onda je postalo sve dosadnije, a ja samo nisam uspio promijeniti ocjenu", rekao je Gísli Marteinn. "Previše se trudi", zaključila je na kraju Hera i dala Franki četiri boda.

Najviše bodova, 38 od 48, dali su Češkoj koja dobro kotira i na eurovizijskim kladionicama gdje je trenutno na trećem mjestu.

 

Komentari
Broj komentara:0