Vidite prvi

DOBILA POMOĆ PRIJATELJA

Franka sama platila spot za Eurosong: HRT nije sudjelovao u financiranju!

Autor:Prvi.tv
Objava:17.3.2018. 19:44
Franka sama platila spot za Eurosong: HRT nije sudjelovao u financiranju!
Učitavanje medija preglednika ...

Pjevačica je pjesmu s kojom će predstavljati Hrvatsku u Lisabonu snimila u studiju Branimira Mihaljevića, koji je i autor i aranžer glazbe. Kaže da joj skladatelj nije ništa naplatio.

Franka Batelić je otkrila da je sama financirala spot za pjesmu Crazy kojom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Lisabonu. 

"Spot nije platio HRT, financirali smo ga ja i moj menadžment. Dio ljudi je i volontirao, jer im je bilo drago sudjelovati u Eurosong projektu", rekla je Franka (25) za 24 sata. Snimanje u Karlovcu trajalo je 22 sata u komadu, nakon čega je spot poslan u London na postprodukciju, koju je također platila pjevačica.

Pjesma je snimljena u studiju Branimira Mihaljevića koji Franki nije ništa naplatio.

"On je moj dugogodišnji prijatelji i izdavač, a ovo je pjesma koja ide na Eurosong i to je ogromna čast i reklama", rekla je Batelić.

HRT potvrdio da nije ništa platio

S HRT-a su potvrdili da nisu financijski potpomogli snimanje spota, iako je to bila praksa proteklih godina.

"Hrvatska radiotelevizija nije sudjelovala u njegovu financiranju ni u njegovoj izradi, a javni medijski servis nije imao nikakav trošak ni za tekst autorice pjesme Crazy",  kažu s HRT-a, pišu 24 sata.

Franka je rekla da vjeruje kako će dobiti honorar po završetku Eurosonga. Kružile su glasine i da je Franki spot i pjesmu platio njen dečko, nogometaš Vedran Ćorluka, što su oboje negirali.

"S Frankinom glazbenom karijerom imam veze kao i ona s mojom nogometnom. Znači, nikakve", rekao je Vedran, pišu 24 sata.

Komentari
Broj komentara:0