Vidite prvi

BEZVREMENSKA CHER

Cher otkrila tajnu svog mladolikog izgleda

Autor:Prvi.tv
Objava:8.1.2019. 18:51
Cher otkrila tajnu svog mladolikog izgleda
Učitavanje medija preglednika ...

Pravi je izazov uz sve obveze održavati zdrav životni stil, odnosno vježbati i pravilno se hraniti. Ljudi su danas zaposleni, trče sa sastanka na sastanak i većinu dana provode na poslu. 

Ipak, vrlo je važno hraniti se zdravo i redovito vježbati, a to najbolje zna 73-godišnja pjevačica Cher. Ova ikona je prošle godine pokazala da može izdržati petominutni plank, a slijedi pravila vegetarijanske prehrane. "Ne volim meso i većina stvari koje jedem je zdrava", otkrila je.

Rijetko pije ili puši te se ne drogira. "Postoje stvari koje su nezdrave, a ja ionako u njima ne uživam, poput droge i alkohola. Jedno vrijeme sam pušila, a alkohol pijem u rijetkim prilikama, samo tri ili četiri puta godišnje", kaže Cher.

S godinama je naučila koja joj hrana odgovara i o tome vodi računa. "Mliječni proizvodi nisu dobri. Ako moram konzumirati mlijeko, odabrat ću nemasno. Sir smatram najgorom stvari za tijelo. Mastan je i povisit će razinu kolesterola u krvi", pojašnjava.

Kada je na setu, hrani se batatom i salatama, ali u pravilu odabire integralnu rižu, mahunarke, najčešće leću, povrće, tjesteninu i voće.

"Tjestenina mi daje puno energije, kao i voće poput banana, papaje i nektarina jer sadrži puno šećera, ali nije rafiniran", dodala je.

U godinama je naučila i surfati, a u teretani provodi pet dana u tjednu. "To je nešto što radim oduvijek i u tome jednostavno uživam", zaključuje.

Komentari
Broj komentara:0