Vidite prvi

ŽESTOKE OPTUŽBE

Bivša djevojka o Ronaldu: To je poremećeni monstrum kojem je mjesto iza rešetaka

Autor:Prvi.tv
Objava:9.1.2019. 15:39
Bivša djevojka o Ronaldu: To je poremećeni monstrum kojem je mjesto iza rešetaka
Učitavanje medija preglednika ...

Jasmine Lennard jedna je od onih djevojaka koja se upisala na listu Cristiana Ronalda, no njihovi su odnosi daleko od idealnih ovih dana, dapače, prozvala ga je psihopatom.

Prošla godina bila je obilježena optužbama da je Portugalac silovao američku manekenku, a sve je riješeno tako što joj je slavni nogometaš isplatio 300.000 eura za šutnju. To navodno silovanje dogodilo se prije devet godina u Las Vegasu.

Ovih dana javila se Jasmine, engleska TV zvijezda koja je stala u obranu Kathryn te na Twitteru izbacila "sve iz sebe":

"Dosta sam razmišljala, ali kontaktirat ću Kathryn Mayorgu i njen tim odvjetnika kako bi joj pomogla u tužbi za silovanje Ronaldu. Ne mogu više sjediti i gledati ga kako laže, učinit ću sve kako bih joj pomogla, imam poruke i snimke koje će biti od neprocjenjive vrijednosti za Kathryn i njen tim kako bi pokazali njegovu pravu prirodu".

Jasmine smatra kako bi ljudi bili zaprepašteni kada bi znali kakav je Portugalac zapravo. Iako su u vezi bili prije desetak godina, manekenka tvrdi da je s njim ponovno u kontaktu proteklih 18 mjeseci.

"Stotine poruka u kojima on sa smijehom govori kako psihološki zlostavlja majku svoje djece i tretira ju kao smeće, poruke u kojima govori o svim svojim prevarama, priče o njegovim seksualnim osvajanjima poput ovoga što se dogodilo Mayorgi. Duboki razgovori u kojima priznaje da ima mentalnih problema i gdje otkriva sve laži oko svoje djece i njihove majke", napisala je i poentirala:

"On je nasilnik i lažljivac, cijeli njegov život je laž!"

Otkrila je kako je Ronaldo i plaćao tim privatnih detektiva kako bi pratili njenu djecu. "Rekao mi je da ako se budem viđala s ikim ili napustim svoju kuću da će me oteti, narezati na komade i staviti moje tijelo u vreću i baciti ga u rijeku, imam dokaze i za to, on je psihopat!"

 

Komentari
Broj komentara:0