Vidite prvi

Mostar

U sklopu konferencije Sfera 2018. održat će se i B2B susreti

Autor:Prvi.tv
Objava:10.10.2018. 11:38
U sklopu konferencije Sfera 2018. održat će se i B2B susreti
Učitavanje medija preglednika ...

Šesta međunarodna znanstveno-stručna konferencija ''Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sistemi za krovove'' održat će se 24. i 25. 10. 2018. godine u Mostaru. I ove godine konferencija će ponuditi bogat program, edukativne prezentacije i predavanja, debate, diskusije i slično.

U sklopu programa bit će predstavljeni i prvi B2B susreti na kojima će sudjelovati svi izlagači konferencije. Cilj organiziranja susreta jest da se sudionicima osigura ambijent za kvalitetno održavanje poslovnih sastanaka, razgovora i prezentacija, a sve u cilju unaprjeđenja poslovanja. Na ovim susretima možete za štandom kompanija održati sastanak i na taj način pronaći nove poslovne partnere, dogovoriti suradnju ili se jednostavno informirati. Susreti olakšavaju komunikaciju i pružaju mogućnost dogovora i pregovora.

Sudjelovanje na B2B susretima je besplatno, kao i sudjelovanje na konferenciji. Prijavite se putem online linka na službenoj stranici kompanije http://sfera.ba/2018/online-registracija/ .

Inače, konferencija okupi oko 400 sudionika s područja regije koji će, osim bogatoga progama, moći održati poslovni sastanak s ciljanim klijentima i partnerima.

Komentari
Broj komentara:0