Vidite prvi

U HOTELU ERO

U Mostaru potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih poticajnih sredstava

Autor:Prvi.tv
Objava:11.9.2017. 11:50
U Mostaru potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih poticajnih sredstava
Učitavanje medija preglednika ...

Potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih poticajnih sredstava između Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i 53 poslovna subjekta s područja Federacije BiH održat će se u utorak, 12. rujna, u hotelu ERO u Mostaru u 10 sati.

 Ugovori o dodjeli poticajnih sredstava se potpisuju u sklopu pilot grant sheme pod nazivom "Jačanje konkurentnosti malih i srednjih poduzća" za 2017. godinu u ukupnom iznosu od 1.684.126,25 maraka.

 Cilj je Grant sheme podrška tehnološkoj modernizaciji poslovnih procesa, procesu uvođenja međunarodnih standarda i sistema kvaliteta, potom unapređenje znanja i vještina zaposlenih, promocija izvoznih potencijala i pristup novim tržištima, što će stvoriti kvalitetna radna mjesta i nova upošljavanja.

 Sredstva za realizaciju grant sheme osigurale su Vlada Federacije BiH, putem Javnog natječaja Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i Europska unija u iznosu od 450.000,00 maraka, putem Projekta Lokalnog integriranog razvoja (LIR) koji provodi UNDP u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta FBiH.                                                                                                                   

Komentari
Broj komentara:0