Vidite prvi

mostarski sajam

Suradnja Republike Turske i Mostarskog sajma

Autor:Prvi.tv
Objava:11.4.2018. 19:04
Suradnja Republike Turske i Mostarskog sajma
Učitavanje medija preglednika ...

Generalna konzulica Republike Turske u Mostaru nj. e. Zerrin Kandemir i savjetnik za trgovinu u Veleposlanstvu Republike Turske u Sarajevu Sedat Yildiz, posjetili su Mostarski sajam gdje su se na štandu turske tvrtke Cesar's Residence, susreli s direktoricom Mostarskog sajma Dalfinom Bošnjak.

Predstavnici Turske, tom su prigodom obišli sajamske prostorije i čestitali organizatorima na uspješno organiziranoj manifestaciji. Također, u razgovoru s direktoricom Bošnjak prisjetili su se godine 2016. Godine kada je Turska bila zemlja partner 19. mostarskog sajma te predložili uspostavu još jače suradnje i većeg sudjelovanja Turske na ovoj prestižnoj gospodarskoj izložbi.

„Republika Turska podržava Mostarski sajam i sigurno nastavljamo suradnju. Ove godine zastupljeni smo s dvije tvrtke, a u budućnosti bismo željeli da je naših kompanija puno više – izjavila je tom prigodom konzulica  Kandemir, dok je savjetnik Yildiz predložio direktorici Bošnjak nekoliko modaliteta glede budućih nastupa turskih tvrtki u Mostaru.

Direktorica Bošnjak izrazila je zadovoljstvo posjetom turskog izaslanstva, izražavajući nadu da će dogodine na 22. međunarodnom sajmu gospodarstva Turska u još većoj mjeri biti zastupljena na Mostarskom sajmu.

 

Komentari
Broj komentara:0