Vidite prvi

najava

Prvi međunarodni investicijski sajam ISPLORI 2018 u Sarajevu

Autor:Prvi.tv
Objava:2.3.2018. 13:07
Prvi međunarodni investicijski sajam ISPLORI 2018  u Sarajevu
Učitavanje medija preglednika ...
FOTO

Međunarodni investicijski sajam sporta, sportske opreme, lova i ribolova pod nazivom ISPLORI 2018 održat će se od 08. do 13. maja/svibnja 2018. godine u Olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samaranch – ZETRA u Sarajevu.

Sarajevo, kao olimpijski grad kao i cijela BiH, prepoznati su od strane organizatora kao izuzetan potencijal za razvoj sportske industrije te su među mnoštvom lokacija, izabrani kao prva lokacija održavanja sajma koji je planiran da se održi i u drugim europskim gradovima, kao što je u Kölnu u peosincu 2018. godine.

U okviru Sajma ISPLORI 2018, na površini od 15.000 metara kvadratnih, bit će predstavljeno 80 sportskih disciplina, a izlagači će imati priliku posjetiteljima prikazati svoja postignuća u različitim oblastima sportske industrije, od sportske infrastrukture, opreme za sportske objekte, opreme za sportiste, lovce, ribolovce.

10. svibnja 2018. godine bit će organiziran Business day, koji će na jednom mjestu okupiti predstavnike lokalnih i poslovne zajednice koji će biti u prilici predstaviti svoje projekte vezane za sport, rekreaciju, sportsku industriju zainteresiranim investitorima iz cijelog svijeta.

Planirano je da tijekom trajanja Sajma ISPLORI 2018 svaki dan budu održana znanstvena predavanja u okviru kojih će zainteresiranim biti predstavljena najnovija tehnička dostignuća u proizvodnji sportske opreme, pravilnom korištenju sportske opreme, kao i predavanja medicinskih stručnjaka iz oblasti rehabilitacije, psihologije i psihoterapije, fizikalne terapije u sportu, kao i pravilne ishrane sportaša. Očekuje se da će na Sajmu ISPLORI 2018 sudjelovati više od 500 izlagača iz BiH, regije i svijeta. Posjetitelji Sajma ISPLORI 2018, osim u obilasku štandova, imat će priliku uživati i u različitim zabavnim sadržajima namijenjenim svim generacijama, od najmlađih do posjetitelja starije životne dobi. Također, tijekom Sajma ISPLORI 2018 posjetitelji i sudionici Sajma imat će priliku družiti se s poznatim bh. sportašima koji su ostvarili značajne rezultate na domaćoj i na međunarodnoj sportskoj sceni.

Organizator Sajma ISPLORI 2018 je Agencija za promociju sporta ISPLORI s centralnim sjedištem u Saveznoj Republici Njemačkoj.

Više informacija o mogućnostima sudjelovanja na Sajmu ISPLORI 2018 na web stranici: www.isplori.ba 

 

Komentari
Broj komentara:0