Vidite prvi

KUPUJMO DOMAĆE

Pomozimo Lasti da opstane - kupujmo naše kekse i vafle!

Autor:Prvi.tv
Objava:27.10.2018. 19:48
Pomozimo Lasti da opstane - kupujmo naše kekse i vafle!
Učitavanje medija preglednika ...

S velikom radošću u Čapljini je dočekana informacija da čapljinska tvornica keksa i vafla "Lasta" ponovno kreće s proizvodnjom.
Naša pisanja su se obistinila već krajem listopada, kada su u Lasti pokrenuti strojevi i kada su s trake izašli čajni kolutići, piše Čapljinski portal.

Kako je istaknula voditeljica proizvodnje Bosa Šutalo, tvornica je prvo krenula s najjednostavnijim proizvodima - čajnim kolutićima, nakon čega slijedi proizvodnja zahtjevnijih slastica.

Ovo je idealna prilika za sve nas da podržimo "Lastu" da opstane i da još godinama leti visoko. Kako? Pa jednostavno, tako što ćemo kupovati domaće, odnosno Lastine proizvode.

Na taj način omogućit ćemo zajedničkim snagama da "Lasta" opstane i ostane u Čapljini, radnicima da zadrže svoja radna mjesta, a povećanje prodaje sigurno će dovesti i do generiranja novih radnih mjesta.

Čajni kolutići, krem-štapići, štrudla od smokve, kokos keksi, Lindžo keks, samo su neki od proizvoda koji će sigurno zadovoljiti svakodnevne potrebe za slatkišima, ne samo odraslih nego i mališana.

Stoga, drage Čapljinke i Čapljinci, kao i svi žitelji BiH sve je na nama! Nakon što je Lasta pod starom upravom propala, na sreću i radost svih nas u posljednji čas je spašena i nekadašnji gigan u proizvodnji slatkiša može se ponovno uzdići na stare staze slave, a mi mu u tome možemo pomoći.

Jer opstankom Laste opstat će i radna mjesta u Čapljini i stvorit će se nova, što će sa sobom "povući" razvoj i drugih gospodarskih grana u našem gradu!

Komentari
Broj komentara:0