Vidite prvi

SPARK MOSTAR

Odabrano 14 polufinalista za 'Betapitch Mostar 2018' natjecanje

Autor:Prvi.tv
Objava:29.10.2018. 17:45
Odabrano 14 polufinalista za 'Betapitch Mostar 2018' natjecanje
Učitavanje medija preglednika ...

Na Betapitch Mostar 2018 konferenciju prijavilo se 90 startupa iz BiH i svijeta, a odabrano je 14 polufinalista, priopćeno je iz Poslovnog parka Spark.

Startupi koji su ušli u polufinale su Academico (Tuzla, BiH), Almotech (Tirana, Albanija), Amplius (Mostar, BiH), Bizbook (Sarajevo, BiH), Daktilograf (Podgorica, Crna Gora), STEM FUN (Sarajevo, BiH), Imicron (Mostar, BiH), Prijavi i pomozi (Mostar/Sarajevo, BiH), PrirodnoBIH (Banja Luka, BiH), PROFA (Banja Luka, BiH), Sophico (Mostar, BiH), Sorter (Mostar, BiH), The Badger (Podgorica, Crna Gora) te TWIN (Istanbul, Turska).

Međunarodno startup natjecanje i konferencija Betapitch Mostar 2018 održat će se u četvrtak, 8. studenog u amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Mostaru od 11 do 16,30 sati.

Na konferenciji će vrhunski predavači iznijeti svoja iskustva u stvaranju brendova koji znače, a predstavnici nekih od najperspektivnijih startupa iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Turske predstavit će svoje pitcheve, najavili su organizatori.

Komentari
Broj komentara:0