Vidite prvi

sarajevo

Nihad Imširović novi direktor Konzuma u BiH

Autor:Prvi.tv
Objava:28.8.2018. 14:26
Nihad Imširović novi direktor Konzuma u BiH
Učitavanje medija preglednika ...

Izvanredni povjerenik Agrokora Fabris Peruško i njegova zamjenica Irena Weber danas su u Konzumu d.o.o. Sarajevo održali niz sastanaka s upravom te Agrokorove kompanije na kojima su prezentirali promjene u menadžmentu Konzuma u BiH usmjerene na daljnje jačanje i razvoj poslovanja.

Dosadašnji direktor Konzuma Tomislav Bagić i izvršni direktori Tomislav Primorac i Kristina Alebić u dogovoru s izvanrednom upravom vraćaju se u Hrvatsku na nova radna mjesta unutar Agrokora, a novi direktor postaje Nihad Imširović.

Imširović je na jučer održanoj sjednici Nadzornog odbora Konzuma imenovan u Upravu, a po završetku primopredaje poslova postat će službeno i novi direktor kompanije.

Peruško i Weber danas će se, zajedno s dosadašnjom i novom upravom Konzuma u Bosni i Hercegovini, sastati i s predstavnicima najvećih Konzumovih dobavljača s kojima će razgovarati o dosadašnjoj i budućoj suradnji.

Nihad Imširović u Konzum dolazi s pozicije direktora društva Klas d.d. Sarajevo na kojoj je od 2016. Riječ je o menadžeru koji već bio zaposlen u Agrokorovim kompanijama u Bosni i Hercegovini, priopćeno je.

 

Komentari
Broj komentara:0