Vidite prvi

UDRUGA KULTURIST IZ MOSTARA

Inovativna marketinška postignuća u e-turizmu uskoro u Mostaru

Autor:Prvi.tv
Objava:17.3.2017. 20:47
Inovativna marketinška postignuća u e-turizmu uskoro u Mostaru
Učitavanje medija preglednika ...

U organizaciji Udruge za turizam, ekologiju i kulturu KulTurist iz Mostara 24. i 25. ožujka u hotelu City u Mostaru bit će održana radionica "Napredni internet marketing u turizmu".

Riječ je o prvoj radionici takve vrste u Mostaru i Hercegovini na kojoj će menadžerima, djelatnicima i studentima u turizmu svoja stručna i znanstvena dostignuća iz te oblasti prezentirati vodeći marketinški stručnjak u regiji Milan Stojković iz Niša.

Stojković je geograf-turizmolog i osnivač specijalizirane agencije za menadžment u turizmu TMC-Tourism Management and Consulting. Svoja stručna znanja i znanstvena dostignuća iz marketinga u turizmu prezentira na blog-magazinu Turizam i putovanja, jednom od najčitanijih u regiji.

Tijekom dvodnevne intenzivne radionice sudionici će se usavršiti s takozvanim "lijevkom" promocije i prodaje na internetu u četiri faze: Awarnes, Interest, Consideration i Booking.

Za ovu radionicu vlada izniman interes u Hercegovini i šire, jer kako ističe voditeljica projekta iz udruge Kulturist Romela Bagarić, inače dugogodišnja turistička djelatnica, novi trendovi i kretanja u turizmu toliko su intenzivna da je potrebna konstantna edukacija i inovativna rješenja u ponudi i promociji u svjetlu novih medijskih platformi i sve raznovrsnijih kanala komunikacije.

Prijave za radionicu traju sve do 23. ožujka, a prijavit se možete na e-mail: kulturist.mostar@gmail.com

Komentari
Broj komentara:0