Vidite prvi

GOSPODARSKA KOMORA FBIH

Info dan ljekovitoga i aromatičnog bilja u Mostaru

Autor:Prvi.tv
Objava:27.6.2017. 14:03
Info dan ljekovitoga i aromatičnog bilja u Mostaru
Učitavanje medija preglednika ...

 U organizaciji Gospodarske komore Federacije BiH i predsjednika Grupacije proizvođača i prerađivača smilja 4. srpnja, u 10 sati, u Gospodarskoj komori FBiH u Mostaru, bit će održan info dan ljekovitog i aromatičnog bilja.

Gost je Roberts Pappas, dr. znanosti u oblasti kemije i redoviti profesor na Indiana University, koji će održati edukacijsko predavanje na temu zaštite kvalitete eteričnih ulja proizvedenih u BiH, potrebama svjetskih tržišta pojedinih vrsta bilja te inozemnom promoviranju proizvodnih mogućnosti u BiH u odnosu na eterična ulja i gotove proizvode u oblasti aromoterapije, kozmetike i farmacije, priopćeno je iz Gospodarske komore FBiH.

Dr. Pappas specijaliziran je za savjetovanje u proizvodnji i kontroli eteričnih ulja, kozmetike, aromaterapije, farmaceutskih proizvoda te je osnivač Essential Oil University koja sadrži najveću bazu podataka o eteričnim uljima, tisuće GS/MS analiza gotovo svih eteričnih ulja u čijem sastavu je i jedan od najvećih laboratorija za kemijsku analizu eteričnih ulja u SAD-u.

Komentari
Broj komentara:0