Vidite prvi

širenje kapaciteta

Feal gradi novi objekt pored Širokog Brijega

Autor:Prvi.tv
Objava:16.5.2018. 10:59
Feal gradi novi objekt pored Širokog Brijega
Učitavanje medija preglednika ...

Služba za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Širokog Brijega, rješavajući po zahtjevu gospodarskog društva „Feal" d.o.o. Široki Brijeg u postupku izdavanja građevne dozvole za izgradnju stambeno-poslovnog objekta u Širokom Brijegu, temeljem članka 69. stavak 1. Zakona o upravnom postupku ("Sl. novine Federacije BiH", br. 2/98 i 48/99)

Pozivaju se svi zainteresirani građani da dana 7.6.2018.godine (četvrtak) u 9;00 sati, dođu u prostorije Grada Širokog Brijega, prizemlje, Centar za dozvole radi sudjelovanja na usmenoj raspravi u postupku izdavanja građevne dozvole za izgradnju stambeno-poslovnog objekta, na parceli označenoj kao k.č. 1753 k.o. Trn, po zahtjevu gospodarskog društva „Feal" d.o.o. Široki Brijeg.

Također Vas obavještavamo da možete izvršiti uvid u spis dotičnog predmeta, svakim radnim danom u vremenskom periodu od 8:00 do 9:30 sati, u prostorijama Službe za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Širokog Brijega, pišu službene stranice Grada Širokog Brijega, a prenosi hms.

Komentari
Broj komentara:0