Vidite prvi

široki brijeg

FEAL: Bez ulaganja u ljude, nove proizvode i tehnologiju nema uspjeha

Autor:Prvi.tv
Objava:4.7.2018. 16:52
FEAL: Bez ulaganja u ljude, nove proizvode i tehnologiju nema uspjeha
Učitavanje medija preglednika ...

Prvu polovicu ove godine tvrtku FEAL iz Širokog Brijega su obilježile velike investicije i promjena poslovnog koncepta u proizvodnji. Nabavka nove preše snage 25 MN vinula je tvrtku još više među svjetske igrače. U pogon je puštena nova preša što je osiguralo veći broj radnih mjesta te trend pozitivnog poslovanja. Samo u ovoj godini je uloženo više od 14. 000 000 KM u proizvodni pogon.

Za FEAL, svaka godina predstavlja novi izazov te uz velika zalaganja iz godine u godinu povećava se tržišni udio i ostvaruju brojni novi projekti.

Proizvodni pogoni rade punim kapacitetima u tri smjene te se kapacitet proizvodnje uz novu prešu povećao na 55 000 tona godišnje.

Trenutno tvrtka ima dva proizvodna pogona, jedan u Širokom Brijegu, a drugi u Mostaru.

FEAL je regionalni lider u proizvodnju aluminijskih profila. Izvozi više od 85% svojih proizvoda na tržište EU. Specijaliziran je za projektiranje aluminijskih sustava i daljnju preradu aluminija, od same ideje do finalnog proizvoda. Osnovan je 1976. godine te posjeduje preko 40 razvijenih sistema za prozore, vrata i fasade, koji su atestirani i certificirani u institutima kao sto su IFT Rosenheim, GBD Bregenz, IGH Zagreb.

Poseban dio ponude po kojem je poduzeće FEAL prepoznatljivo na tržištu čine: sistemi za graditeljstvo, sistemi koji su razvijani unutar kuće FEAL, a svoju primjenu mogu naći u različitim izvedbama modernog graditeljstva.

FEAL je sa svojim programom sve više prisutan i u sektoru industrijskih profila te su svoje poslovanje fokusirali na transportnu industriju, proizvodnju profila za modularne sisteme, proizvodnju namještaja, elektroindustriju, proizvodnju profila za fotonaponske panele i drugo.

Ulaganje u proizvodnju za FEAL predstavlja investiciju u cjelokupno društvo, jer osim otvaranja novih radnih mjesta doprinosi se razvoju bh. tržišta te razvijanju domaće ekonomije.

//jabuka.tv//

Komentari
Broj komentara:0